Biočistila

BISTROL HOME

Bistrol Home je pripravek za čiščenje greznic in malih čistilnih naprav na naraven način. Uporablja se za odstranjevanje neprijetnih vonjav iz kanalizacije in greznic preko umivalnikov, kuhinjskih korit in stranišč.

Sestava

Bistrol Home vsebuje aerobne in anaerobne saprofitne bakterije, ki razgrajujejo proteine, celulozo, maščobe in olja. Bakterije proizvajajo encime proteazo, celulazo in lipazo, ki razgrajujejo organske odplake v greznicah.

Način delovanja

Bistrol Home aktivira biološko razgradnjo organskih odplak, zmanjša količino mulja, topi in mineralizira čvrste usedline, zmanjšuje kemično in biološko porabo kisika. Odpravlja amonijak in druge neprijetne vonjave, zmanjšuje onesnaženje izhodne vode in količino usedlin na dnu. Bistrol Home ohranja naravno biološko delovanje greznic, preprečuje zamašitve in odtekanje, olajša praznjenje greznic in preprečuje poškodbe kanalizacijskih cevi.

Kako uporabljati BISTROL HOME?

GREZNICE VELIKOSTI 8-10 m3 IN MALE ČISTILNE NAPRAVE: ZAMAŠENE GRZNICE IN ČISTILNE NAPRAVE: 1. dan se uporabi 500 ml Bistrola, naslednja dva dni po 250 ml. Dobro premešajte in vlijte v straniščno školjko, umivalnik, pomivalno korito ali direktno v greznico.
ZA REDNO VZDRŽEVANJE GREZNIC IN ČISTILNIH NAPRAV: vlijte 250 ml vsakih 7-10 dni v straniščno školjko, umivalnik ali pomivalno korito.

KAJ PRIDOBITE Z UPORABO BISTROL-a HOME?

  • Čisti grznice na naraven način
  • Odstranjuje neprijetne vonjave iz kanalizacije, pomivalnega korita in umivalnika
  • Preprečuje zamašitev in odtekanje
  • Olajša praznenje greznic

Linija naravnih čistil z ECOCERT GREENLIFE certifikatom.

ECOCERT GREENLIFE – standard za naravna čistilna sredstva, ki potrjuje, da so vsi proizvodi narejeni v ekološko sprejemljivih procesih, uporabljene so naravne sestavine brez naftnih derivatov in z odgovornim upravljanjem naravnih dobrin.

Naravna čistila SOFIA
izpolnjujejo zahteve VEGAN standarda, kar pomeni da ne vsebujejo sestavin živalskega porekla in niso testirana na živalih.

Čistila so naravna, učinkovita z prijetnim vonjem po Sivki. Ne povzročajo alergenih reakcij, opeklin in niso korozivna. Izdelek je popolnoma reciklabilen.

Scroll to Top